Haseth Automobielen
Smart specialist
Recente Tweets

Voorkom onnodige reparaties en kosten

Voorkom onnodige reparaties en kosten

Via het Smart forum wordt herhaaldelijk aangegeven dat wij niet onze revisie s niet goed doen. Eigenlijk wil ik er niet op in gaan, maar ik voel me toch geroepen om te reageren en onze visie en werkwijze toe te lichten.
Waar komt deze wijsheid vandaan zijn de klagers inderdaad hier geweest of is het kwaadspraak van onze concurrenten? Het forum heeft een dubbel belang bij het doorsturen van smart rijders naar bepaalde garage s die volgens hun de enigste zijn met Smart kennis ? “Er is niemand anders die het weet of beter kan dan ...... “ we kunnen zelf wel invullen waarom.

Volgens het Smart forum moet bij iedere revisie de zuigers groter worden en het onderblok opgeboord worden, de turbo vervangen worden enz enz .
Totale onzin en onnodig met het enige doel de klant op extra kosten jagen !.
Ik vind dit niet juist en dat wil ik graag toelichten.

Mijn mening is gevormd tijdens de 6 maanden die ik in Duitsland bij Mercedes Benz een auto-technische opleiding heb gevolgd. Hierbij hebben we met Mercedes Benz specialisten we de opbouw van het Smart motorblok tot in detail doorgenomen: waar en waarom het probleem ontstaat en geleerd wat hieraan te doen !

Als wat het Smart forum waar zou zijn dan zou Mercedes Benz na 9 jaar toch wel grotere zuigers en grotere cilinder bussen plaatsen als dat het probleem was dan zouden zij dit al lang zelf hebben opgelost. 
Fabeltjes, ….. want denk nu zelf: Mercedes Benz levert echt niet 10 jaar lang een slechte motor, want daar zit heel veel studie achter !

Laat u niet gek maken met mooie praatjes maar wees zuinig op u motor.
Houd op tijd de verversingen van de olie en filter in de gaten en onderhoud de Smart volgens ons advies. Zo verleng je de levens duur en het plezier in je Smart!
Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom maken wij bijvoorbeeld altijd digitale foto’s van motorrevisies zodat we met u als klant kunnen bespreken welk onderhoud wij aan uw Smart hebben uitgevoerd.

Voor uw Smart geldt er zijn meerdere garage s die een goed beeld hebben en ervaring met Smart.
Het Smart forum heeft soms een dubbel belang en dat is zeker niet het belang van de Smart cliënt.

Laat u door meerdere specialisten adviseren de echte specialist zal een mede specialist niet afkraken maar uitleggen waarom er verschillen zijn in de werkstijl van deze specialisten.

Wij wensen iedere Smart rijder veel rijplezier waar hij ook komt voor advies en reparaties .