Haseth Automobielen
Smart specialist
Recente Tweets

Aankoop tips Smart

Aankoop tips Smart

Heeft u plannen om een Smart te kopen ?

Wees dan erg voorzichtig met het kopen via de particulieren weg of via internetsite zoals Marktplaats of Speurders.

Hier staan meestal Smarts op met een kilometerstand rond of boven de 100.000 km en hiervoor geldt dat een revisie bijna altijd nodig is.

Iedere eigenaar kan of zal zeggen dat de motor gereviseerd is. Dit kan, maar vraag altijd om de factuur en garantie bewijs dat zit er altijd bij ! Let op: trap niet in de smoesjes of verhalen dat de factuur nog komt of even niet beschikbaar is, want dat is een slecht teken aan de wand.

Een hoge kilometerstand hoeft geen probleem te zijn mitst de Smart netjes gereed is gemaakt. Hieronder versta ik dat motor is gereviseerd, een grote beurt heeft en met een nieuwe APK wordt afgeleverd.

Pas dan weet u dat van motorblok tot onderstel alles oke en gecontroleerd is !

Bij ons vind u de Smarts van bouwjaar 1998 tot en met 2004 in de prijsklasse vanaf €1950,- tot € 3950,- . Twee toppers staan in de spotlights op de website, maar informeer ook naar de andere Smarts die wij in voorraad hebben.

Voor Smarts vanaf bouwjaar 2004 - 2008 willen wij graag voor u bemiddelen. Tenslotte raden wij u aan om om voor Smarts van 2008 en nieuwer naar een Mercedes Benz dealer te gaan om zo zekerheid te hebben die wij u ook bieden.